Wat is Staking?

Hoeveel geld kun je verdienen met staken?
Elke munt en uitwisseling heeft zijn eigen regels en tarieven voor het uitzetten. Er zijn tegenwoordig rekenmachines beschikbaar voor de meeste munten, die u laten zien hoeveel cryptocurrency u terugverdient met uitzetten.

Wat is rendement van Staking?

Bitvavo biedt dagelijks rendement op investeringen en keert elke maandag de opbrengst uit. Het jaarlijkse rendement varieert per munt, variĆ«rend van 0,79% – 10% (en soms hoger).

Op het Bitvavo staking dashboard kun je zien hoeveel je al hebt verdiend. Het uitzetscherm toont je inkomstenoverzicht en alle inzetten die je hebt ingesteld.

Wanneer ruilen is doorgestreept, betekent dit dat het artikel niet is geruild.
Er zijn veel beurzen waar u munten kunt verhandelen. Enkele voorbeelden zijn Bitcoinmeester, Bitvavo en Coinbase. Coins uitzetten is ook een optie bij Binance. Bitvavo biedt een geweldig handelsplatform met veel verschillende munten, en laat je munten inzetten door hun platform te gebruiken. Er worden vaak nieuwe munten toegevoegd en het platform is goed georganiseerd.

Bitvavo biedt een off-chain betalingssysteem in ruil voor rentebetalingen, als de munt niet op het PoS-protocol werkt. Bovenstaande lijst toont naast Bitvavo nog andere munten die niet op het PoS-protocol werken.

Samenvating Staking

Als je voor een lange tijd in een crypto investeert en de munten bewegen niet, kan staken een leuke manier zijn om meer rendement te behalen. Zeker als de prijs van de munt flink stijgt. Als de muntprijs stijgt, verdien je niet alleen met uitzetten, maar wordt het onroerend goed ook waardevoller.