Binance moet sluiten voor Rusland

Als gevolg van het vijfde pakket beperkende maatregelen van de EU tegen Rusland, is Binance verplicht om diensten te beperken voor Russische personen die in Rusland wonen, of juridische entiteiten die in Rusland zijn gevestigd, die crypto-activa hebben die de waarde van 10.000 EUR overschrijden.

Rekeningen die onder deze beperking vallen, zullen in de modus alleen opnemen worden gezet. Geen stortingen of handel zal worden toegestaan op deze rekeningen.

Russische personen die in Rusland verblijven, of in Rusland gevestigde rechtspersonen met meer dan 10.000 euro beperkt. Rekeningen voor Russische onderdanen die buiten Rusland verblijven, zoals geverifieerd met een bewijs van adres, en rekeningen voor Russische onderdanen of natuurlijke personen die in Rusland verblijven, of rechtspersonen die in Rusland gevestigd zijn, met een totale waarde van minder dan 10.000 euro, zullen onaangetast en actief blijven.

Rechtspersonen die in Rusland gevestigd zijn, met open futures/derivatenposities en die cryptorekeningbalansen hebben die hoger zijn dan 10.000 EUR, zullen 90 dagen krijgen om hun posities te sluiten. Er zullen geen nieuwe posities meer mogen worden toegevoegd.

Plaats een reactie