Oekraïense overheid accepteert 70 crypto-activa voor crypto donaties

Coingate en International Business Settlement (IBS) zijn een regeling gestart met de Nationale Bank van Oekraïne (NBU) waardoor weldoeners donaties naar Oekraïne kunnen sturen via meer dan 70 verschillende crypto-activa. Sinds de oorlog willen velen mensen doneren in cryptovaluta. Nu Oekraïne steeds meer vertrouwt op cryptodonaties, heeft zijn Cyberpolitiekorps ook besloten om hulp te zoeken bij de cryptogemeenschap in het land en daarbuiten. De eenheid neemt nu verschillende cryptocurrencies aan om wetshandhavingsinstanties te ondersteunen en essentiële benodigdheden aan te schaffen.

Advies van Polkador

De Oekraïense regering is ingegaan op de verzoeken van Polkadot-bedenker Gavin Wood om DOT toe te voegen aan de lijst van crypto’s die worden geaccepteerd voor donaties. Zoals gemeld door Bitcoin.com News, kort nadat de Oekraïense regering zei dat het donaties van polkadot zou accepteren, voldeed Wood onmiddellijk aan zijn belofte en doneerde hij DOT-munten ter waarde van meer dan $5 miljoen.

Plaats een reactie