Tether-adressen gewaardeerd op $1M bezitten meer dan 80% van USDT-voorraad

Terwijl de marktkapitalisatie van de stablecoin tether 80 miljard dollar nadert, met zijn huidige waardering van 77,5 miljard dollar, geven gegevens van onchain onderzoekers bij Santiment aan dat tether adressen met een waarde van 1 miljoen dollar meer dan 80% van het gehele aanbod bezitten. Tether’s adressen met een waarde van $1M staan op het punt om terug te keren naar het bezitten van 80%+ van $USDT’s aanbod voor de eerste keer in 3 weken.

Tether’s Whales hebben meer dan 80% van het aanbod in handen
De aan de Amerikaanse dollar gekoppelde stablecoin is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en volgens de huidige statistieken zijn er vandaag de dag 77,5 miljard tether (USDT) in omloop. Tether is de meest dominante stablecoin van alle stablecoins die er bestaan in termen van marktkapitalisatie.

USDT’s marktkapitalisatie van $77,9 miljard vertegenwoordigt verder 3,8% van de $2 biljoen crypto-economie. Bovendien blijkt uit recente gegevens van Santiment dat USDT’s concentratie van grotere houders met een waarde van $ 1 meer dan 80% van het gehele aanbod bezit.

Plaats een reactie