Britse toezichthouder gaat handel in altcoins niet verbieden

Britse wetgevers vormen groep voor crypto en digitale activa om ervoor te zorgen dat regelgeving innovatie ondersteunt

Britse wetgevers hebben de Crypto and Digital Assets Group gevormd om ervoor te zorgen dat nieuwe regels voor de crypto-industrie innovatie ondersteunen. Het Brits parlement bevindt ons op een cruciaal moment voor de sector nu ook wereldwijde beleidsmakers hun benadering van crypto en hoe het gereguleerd moet worden aan het herzien zijn.

Eigen groep om crypto te behandelen

Britse wetgevers vormen groep voor crypto en digitale activa
Leden van het Britse parlement en leden van het Hogerhuis hebben de Crypto and Digital Assets Group gevormd, meldde de Financial Times vrijdag.

Scottish National Party (SNP) legde uit dat de groep zal werken om ervoor te zorgen dat nieuwe regels voor de crypto-industrie innovatie ondersteunen. Zegaan in de UK de cryptomarkt dus niet verbieden maar er zullen op termijn wel regels volgen.

Plaats een reactie