Polkadot voegt Shell toe als eerste Parachain op haar netwerk

Het Polkadot ecosysteem wordt aanzienlijk uitgebreid, en na lang wachten heeft Polkadot eindelijk zijn eerste parachain vrijgegeven. Polkadot zal nu beginnen met zijn parachain veilingen, met honderden projecten in de running voor een plek op de blockchain.

Referendum 41 aangenomen
Het Polkadot team ging naar Twitter om de parachain aan te kondigen, verklarend dat DOT token houders Referendum 41 hadden gehaald. De Shell parachain op Polkadot zal zorgen voor blokproductie, opname en afronding.

Polkadot verbindt verschillende blockchains met elkaar, waardoor een multi-chain netwerk ontstaat dat de blockchains in staat stelt om veilig te communiceren en beveiliging te bundelen. Deze ketens staan bekend als parachains, die zichzelf inpluggen in het basisplatform, ook wel bekend als de relay chain

Plaats een reactie