Floki Inu vanaf nu te koop bij Litebit

Vandaag hebben we FLOKI toegevoegd aan het LiteBit-platform. Floki Inu is een populaire meme-munt en net als veel andere cryptomunten op basis van hondenrassen, een cryptovaluta. Het Shiba Inu-hondenras is waar Floki Inu op is gebaseerd.

Koop Floki Inu

Wat is Floki Inu?

De munt heeft een enorme gemeenschap achter de rug en Floki Inu hoopt memecoins te helpen hun slechte reputatie af te werpen door serieuze use-cases op hun routekaart te introduceren. LiteBit heeft zijn eerste experimentele cryptovaluta genaamd Floki Inu. Het is een interessante token met veel geweldige functies, zoals we zullen bespreken in onze FAQ over experimentele tokens. Oorspronkelijk zei Elon Musk dat hij een Shiba Inu-hond Floki zou noemen, waar deze crypto zijn naam aan te danken heeft. Floki Inu is een memecoin, zoals de munt zelf aangeeft.

Memecoin Floki Inu

Nyancoin en Dogecoin zijn twee van de meest bekende memecoin-tokens sinds het begin van de cryptocurrency-markt. Beide tokens draaien volgens hun oprichters op de slimme ketens Binance en Ethereum. Er is nog een token genaamd SHIB dat ook op Binance Smart Chain draait, maar de prestaties zullen naar verwachting beter zijn dan Dogecoin en SHIB. In de loop der jaren zijn er steeds meer meme-munten op de cryptocurrency-markt uitgebracht. Deze twee munten waren gebaseerd op de meme van Nyan Cat and Doge.

Floki Inu is een crypto gebaseerd op het Shiba Inu-hondenras en een trending meme-munt op Twitter. Hun gemeenschap is enorm en ze willen bewijzen dat memecoins voor meer dan alleen grappen kunnen worden gebruikt. Floki Inu is vernoemd naar de Noorse god Loki, maar deze keer verwijst hij naar een Japanse Shiba Inu. Elon Musk had een hond genaamd Floki Inu. Op echte memecoin-manier begon de munt met deze hond. De munt is ongeveer een jaar geleden gemaakt.

Waar komt de naam Floki Uni vandaan?

Oorspronkelijk was een ontwikkelaar genaamd Floki Inu naar de nieuwe familiehond van Elon Musk, een Shiba Inu. Het project werd later overgenomen door een grotere groep mensen, die aankondigde dat de munt FLOKI zou gaan heten – cryptocurrency van het volk. Het team achter FLOKI is van plan een onafhankelijk, gedecentraliseerd systeem te creëren met strategische partnerschappen, terwijl het nut en memes worden gecombineerd. Zowel Dogecoin als Shiba Inu waren beide populair in de cryptogemeenschap voordat Elon Musk publiekelijk vermeldde dat zijn nieuwe familielid Floki heette. Floki begon aan populariteit te winnen na het rijden op de golf die Elon Musk was. In korte tijd wist Floki een aanhang te krijgen en stond op het hoogste punt in de top 100 voor marktkapitalisatie. Sinds hun hoogste punt van $ 0,000348 heeft Floki veel waarde verloren, en hun prijs heeft meerdere decimalen toegevoegd. De Floki Vikings hebben er geen last van dat hun website offline is gehaald. Hun betrokkenheid op sociale media is erg hoog: ze hebben meerdere hashtags gekregen om te trenden en zijn meer dan eens viraal gegaan. Hun Twitter-account heeft meer dan 320.000 volgers en ze kochten zelfs advertenties in de London Underground, op 300 bussen in Londen en op Amsterdamse trams. Veel tv-zenders en kranten, zoals CNN en Discovery, brachten Floki’s opkomst in het nieuws. Zijn opkomst werd niet genegeerd door veel internationale media. Zijn succes had echter een keerzijde: veel voetbalclubs kregen negatieve feedback op hun advertenties, waardoor de British Advertising Standard Authority een advertentiecampagne voor de London Underground verbood. In Nederland bespraken sommige mensen wat wel en niet oké is om crypto in te adverteren.

Hoeveel Floki coins zijn er?

De Floki Inu-meme inspireerde de creatie van FLOKI-tokens. Er zijn in totaal 10.000.000.000.000 (10 biljoen) munten in de maximale voorraad. De cryptocurrency is zowel een ERC-20-token op de Ethereum-blockchain als een BEP-20-token op de Binance Smart Chain. Hoewel de munt is gemaakt op basis van een meme, zijn er veel gebruiksscenario’s en een brede ontwikkeling gepland voor de valuta. Floki is een crypto-handelsplatform voor NFT’s en andere producten. Hun bèta werd in februari op hun testnet uitgebracht en ze hopen later dit jaar een volledig werkende versie op hun testnet uit te brengen. Hun belangrijkste vlaggenschip is hun NFT-gamingmetaverse, Valhalla. Floki University is een crypto-educatieplatform met DeFi-integraties zoals staking en landbouw. Ze geven ook hun Edelsteenfiches vrij. Floki voert ook veel liefdadigheidsprojecten uit. Floki Inu is een project dat niet zo lang geleden is gestart. Ze hebben gewerkt aan de bouw van scholen in Laos, Ghana en Guatemala. Het project droeg ook bij aan de bestrijding van voedselonzekerheid en maakte de voltooiing van de kunstacademie in Nigeria mogelijk. Ze hebben een plan voor hun project dat stap voor stap heel ambitieus is. Het is onduidelijk of de Floki Vikings hen kunnen helpen om een ​​vaste speler in het cryptospel te worden, maar ze zullen ze zeker gaandeweg aanmoedigen. Hun waardering kan gebaseerd zijn op geloof in de routekaart, of op optimisme.

Plaats een reactie