Wat zijn whales en hoe werkt het?

Wanneer whales hun rijkdom willen vergroten, proberen ze de cryptomarkt te manipuleren door acties zoals het financieren van invloedrijke bedrijven of organisaties of het investeren in veel dure financiële opties. Dit gaat vaak ten koste van andere investeerders met minder financiële macht. Momenteel zijn whales een belangrijk onderdeel van de cryptocurrency-wereld. Ze verwijzen naar grote groepen financiële professionals die hun financiële middelen gebruiken om de waarde van een cryptocurrency te verhogen. Voordat mensen in digitale valuta investeren, moeten ze onderzoek doen en ervoor zorgen dat ze een goede beslissing nemen door te investeren.

Hoe werken Whales?

Een grote toestroom van munten zonder reden drijft de prijzen al met meer dan 20% op. Ze plaatsen normaal gesproken geen grotere bestellingen, alleen in geval van nood.

Nieuws wordt vaak verspreid via marketing; denk aan websites, Twitter of Telegram-groepen bij nepnieuws.

FOMO of de angst om iets te missen wordt gecreëerd ondanks het feit dat het concept nog steeds bestaat.

De whales zijn nu klaar om langzaam de cryptomunten van de kleine vis terug te verkopen naarmate ze verder gaan in fomo. De kleine vissen beginnen net fomo te ervaren.

Welk mechanisme gebruiken whales om te bewegen?

Een whales koopt zonder reden buitensporige hoeveelheden crypto, wat leidt tot hun succes op de cryptomarkt. Een aanzienlijke prijsstijging hiervan leidt ertoe dat veel kopers bestellingen plaatsen. Dit leidt tot een prijsstijging van minimaal 20%.

Plaats een reactie